Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщение
    Договора за продажба е на занижена цена, знае се защо.
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=86001
    4500 лв
    Надявам се момчето, все още да и се радва, много хубава кола !
    Е, след толкова реклама из форума Продал си я за 4500, хвърляй капа, но колко трябва да струва 98ми набор, ТС на газ, седан, като вземеш за отправна точка разликата от 5 години между твоята и обсъжданата?

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
    Тоя па договор за продажба....колата не се продава, за жената е...нема некви търгаши селски ми се дървят тука - уж купувачи.
    Виждам какво се продава, и смело твърдя, че ако реша и вземам парите от раз.
    Да, де, точно щото не се продава така си говориш, и аз така си я карам, щото не ми е нито спешна, нито нужна продажбата, ама да ти кажа ли, че като я бях пуснал на ташак в мобилето лятото на 4300, получих точно 2 обаждания, един оглед и първа награда......

п.п. "Тоя па" е селски израз, разпространен из шопско, на един изтънчен русенец не му отива да го използва, дръж се на положение младеж
    Giulietta 1,6 JTDm 2013
    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщение
      Колеги, колко е реалната цена на автомобила ми, че ми стана интересно, а и има хора който много трезво и прецизно дават коментари за колите който виждат по обявите.

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...1&slink=8txx85

Колега тия пари просто си ги избий от главата.Мойта е 1.8 ТС само че 2002 с газов инжекцион в перфектно техническо състояние,със сменени ремъци и ролки,преди месец най-добрата ми оферта беше 2100 лева нерегистрирана,вика аре бегай.Ще я хвърля в моргата,но няма да я дам за 2100.Иначе такава като твойта в безупречно състояние с пълна сервизна история от ден първи,един холандец две седмици ми вися пред врата и ме молеше да я взема за 500 евро.Карай си я със здраве
      Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 22:14.
      SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

• Не ви бива като търговци, нито да представите колата подобаващо...според мен е така.
        Безупречна боя, красиви 17 джанти, втори компелкт 15 със зимни, сменени ремъци и масло с фактури преди 3000 км.
        перфектен кожен салон....няма забележки по волан, топка ск. лост, нови стелки, лъщи, гори малко дизелче 105 кс...няма начин
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
          Не ви бива като търговци, нито да представите колата подобаващо...според мен е така.
          Безупречна боя, красиви 17 джанти, втори компелкт 15 със зимни, сменени ремъци и масло с фактури преди 3000 км.
          перфектен кожен салон....няма забележки по волан, топка ск. лост, нови стелки, лъщи, гори малко дизелче 105 кс...няма начин
          Рекламата е според таргет групата. Лично мен освен маслото и филтрите друго не ме интересува. Не съм кьорав, мога и сам да видя дали джантите са хубави. А колкото до външни и вътрешни забележки - всички сме се нагледали на "перфектните" обяви и реалността като идеш на живо. Даже напротив - фрази от рода на "мерисала дизелчета", "лъщяла", "нови стелки" и нз си какво само биха ме навели на мисълта че я продава някакъв селски тарикат и едва ли бих се разкарвал на майната си да я гледам и да се наслушам на куп философски глупости. Но това съм просто аз

Comment

• Лично аз никога не отивам да гледам автомобил,на който продавача му не си е направил труда да напише,кратко точно и ясно с 5-6 изречения какво му е моментното състояние.А само е отбелязъл какви опции има.Във всеки търговски продукт има реклама,в бирата,в салама,в памперсите за бебета,не виждам защо човек който продава втора употреба кола да не и направи реклама.В границите на нормалното естествено.

Comment

• Точно, защото съм се нагледал на кокошкарници, знам какво би струвала моята 156-ца.
              Виждам й състоянието, и знам какво се предлага.
              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
                Лично аз никога не отивам да гледам автомобил,на който продавача му не си е направил труда да напише,кратко точно и ясно с 5-6 изречения какво му е моментното състояние.А само е отбелязъл какви опции има.Във всеки търговски продукт има реклама,в бирата,в салама,в памперсите за бебета,не виждам защо човек който продава втора употреба кола да не и направи реклама.В границите на нормалното естествено.
                Веднага затварям обявата ако вътре пише "УНИКАТ" , "реални километри" и подобни глупости.
                Ако пише "не пуши" ( за дизел ) значи е пушила като са я свалили от автовоза и са я "закрепили".
                Всичко платено също е лъжа - еко таксата обикновенно не е платена.
                Да не обяснявам за "напълно обслужена" какво означава за нов внос и колко е смешно.
                "Без удари" също го пишат често а дори от снимките в интернет се вижда какви различни луфтове имат в предниците, различен цвят , лошо закачени брони ...
                ...

Comment

• Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                  Веднага затварям обявата ако вътре пише "УНИКАТ" , "реални километри" и подобни глупости.
                  Ако пише "не пуши" ( за дизел ) значи е пушила като са я свалили от автовоза и са я "закрепили".
                  Всичко платено също е лъжа - еко таксата обикновенно не е платена.
                  Да не обяснявам за "напълно обслужена" какво означава за нов внос и колко е смешно.
                  "Без удари" също го пишат често а дори от снимките в интернет се вижда какви различни луфтове имат в предниците, различен цвят , лошо закачени брони ...

Еми мойта алфа е на 263 000км,2002г. на газ.Предполагам ако си направиш една елементарна аритметика можеш да прецениш да ли са реални.А3-ката я продадох нов внос, напълно обслужена,ети малко снимки от обявата.Click image for larger version

Name:	IMG_0389.jpg
Views:	1
Size:	97.5 Килобайта
ID:	2341217Обслужвана е само в ауди Холандия.За една година бях вкарал в обслужване около 1300 евро без да смятам подменените неща и ревизията на турбината.А колата я купих за 1900.Но в България сервизната история,въобще не е фактор за определяне на цената,за разлика от на запад примерно.За А3-ката повече от 4000лв нямаше кой да ми даде в бг.Иначе в Холандия с тая сервизна история и взимах 2700 евро с кеф.
                  Attached Files
                  Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 15:27.

Comment

Точно, защото съм се нагледал на кокошкарници, знам какво би струвала моята 156-ца.
                    Виждам й състоянието, и знам какво се предлага.
                    Сигурен съм, че е хубава, моята също, но никой няма да ни даде повече от цената на "кокошарник нов внос" на същите години, щото не си ги оценяваме ние, а купувачите, които в този ценови диапазон, в който вървят вече нашите коли са бедни хорица, за които всеки лев е ценен и се пазарят и за 20 лв. ако трябва...
                    Giulietta 1,6 JTDm 2013
                    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Не си прав, имам колега, който ме юрка от много време, но както казах, остава в семейството за жената. Една кола за едно младо семейство не е достатъчна.

Имам какво да предложа в повече от повечето 156-ци на пазара. Но дай да не обсъждаме тук, че оспамихме темата.
                      sigpic

Comment

Не си прав, имам колега, който ме юрка от много време, но както казах, остава в семейството за жената. Една кола за едно младо семейство не е достатъчна.

Имам какво да предложа в повече от повечето 156-ци на пазара. Но дай да не обсъждаме тук, че оспамихме темата.
                        Не сте бре, цял ден оправям 159 раздела, и се чуда къде сте, а то ето къде си драскате кротичко, та и тука трее ви одим по зад....те.
                        Fiat Punto 1.4GT 1996
                        Hyundai Tucson 2.0 2007
                        Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
                          Еми мойта алфа е на 263 000км,2002г. на газ.Предполагам ако си направиш една елементарна аритметика можеш да прецениш да ли са реални.А3-ката я продадох нов внос, напълно обслужена,ети малко снимки от обявата.[ATTACH]142438[/ATTACH]Обслужвана е само в ауди Холандия.За една година бях вкарал в обслужване около 1300 евро без да смятам подменените неща и ревизията на турбината.А колата я купих за 1900.Но в България сервизната история,въобще не е фактор за определяне на цената,за разлика от на запад примерно.За А3-ката повече от 4000лв нямаше кой да ми даде в бг.Иначе в Холандия с тая сервизна история и взимах 2700 евро с кеф.
                          ами до Холандия имаш 200 евро бензин - ходи я продавай там, що се набутваш тука. А относно твоите сервизни истории - на кола не се слага газова , ако няма да се въртят 50 000 на година , сега си смятай сам на колко км е . Иначе мога да ти дам формула по която се смята за колко км се избива газовата уредба, но с по 10 000 на година не става.
                          Продавам сервизни книжки за държава, кола и километри по поръчка - цена 100 лв за пълна сервизна история.
                          Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
                          Peugeout 2.2 HDI 133+++
                          Alfa 159 +++ next

Comment

• Първоначално публикувано от ivo_63 Покажи съобщение
                            ами до Холандия имаш 200 евро бензин - ходи я продавай там, що се набутваш тука. А относно твоите сервизни истории - на кола не се слага газова , ако няма да се въртят 50 000 на година , сега си смятай сам на колко км е . Иначе мога да ти дам формула по която се смята за колко км се избива газовата уредба, но с по 10 000 на година не става.
                            Продавам сервизни книжки за държава, кола и километри по поръчка - цена 100 лв за пълна сервизна история.

Реалните километри могат да се преценат и по общото състояние на колата,да ли е на 300 000 или на 600 000.Мойта е с апсолютно всички оригинални неща на нея,и няма точка ръжда.Иначе сервизната история се проверя много лесно да ли е фалшива ако колата е подържана в чужбина.С номера на шасито звъна и се установява.

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                              Сигурен съм, че е хубава, моята също, но никой няма да ни даде повече от цената на "кокошарник нов внос" на същите години, щото не си ги оценяваме ние, а купувачите, които в този ценови диапазон, в който вървят вече нашите коли са бедни хорица, за които всеки лев е ценен и се пазарят и за 20 лв. ако трябва...
                              Не е задължително. Познавам доста хора с възможности и за ново Ауди например, но "не искат да си държат парите на улицата".
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от ivo_63 Покажи съобщение
                                Пак фантасмагории. Много зависи къде се кара, каква е газовата и т.н. От както съм взел моята преди 10 месеца съм навъртял малко под 10.000км. Газовия инжекцион го сложих около 1000км след покупката - бюджетен, български за 700лв. Карам 60/40 градско/извънградско. По груби сметки не само съм го изплатил до сега, ами и съм икономисал някоя друга столевка. Така че тия генерализации си ги спести или поне бъди обективен.

Comment

Working...
                                X